Lani pomagala Gačiću nakon robije, sinoć u strahu: Milicioneri iz Sarajeva sve mi ispreturali, uletiše i među koze…

Sadija tada nije ni slutila da će muškarac, kojeg je pazila kao najrođenijeg, ubiti još dvaput

 

U ponedjeljak naveče dođoše mi na vrata milicioneri iz Sarajeva. Svu kuću su ispreturali. Uđoše onda i u podrum, pa na tavan, a na kraju mi uletiše i u štalu, među koze. I tu su tražili Edina.

 

Ovo je za Nezavisne izjavila Sadija Todorovac iz banjalučkog naselja Novoselija, koja je prošle godine pomagala Edinu Gačiću (43), serijskom ubici, nakon što je odrobijao ubistvo saborca Ismeta Gunića i majke Sifete.

 

Sadija tada nije ni slutila da će muškarac, kojeg je pazila kao najrođenijeg, ubiti još dvaput.

 

“Ja ga nisam vidjela dugo. Ovdje je imao kuću, ali ju je prodao. Dok je tu bio, ja sam mu davala para, koliko mogu. Samo da ne krade, da se ne svađa sa narodom, to sam mu govorila. On je ovuda hodao, nije imao šta jesti. Ja kad bi’ pila kavu, on sjedne i kažem mu – ‘ajde i ti popij. Ja kad krenem kozama, eto njega za mnom”, priča za “Nezavisne” vremešna Banjalučanka, prisjećajući se koliko je Gačiću lani pomogla.

 

Starica sa video-snimka, koji je nedavno objavljen, a koji je ranije u njenoj kući snimio Gačić, kaže da ju je šokiralo kad je čula da je on ubio dva čovjeka, a onda i kada joj je policija sinoć pokucala na vrata.

Crna-Hronika.info

Objavljen snimak Edina Gačića, koji govori da ga za dva mjeseca neće biti! pogledajte snimak i procijenite kakva je osoba Edin

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Sonntag, 10. Februar 2019

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79