Lendo: Bošnjaci se ne mogu prekrižiti, sačuvaj nas Bože vlasti koju policija čuva

Lendo: Bošnjaci se ne mogu prekrižiti, sačuvaj nas Bože vlasti koju policija čuva


Klub Bošnjaka održao je konferenciju pred samu sjednicu Parlamenta FBiH u Sarajevu, te su uputili i poruku za političare.

Ove što trebaju da glasaju vlast čuva stotine policajaca. Sačuvaj nas Bože vlasti koju policija čuva, izjavio je potpredsjednik Federacije BiH Refika Lende uoči početka sjednice Predstavničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine o imenovanju Vlade FBiH koja će biti održana danas u 14.00 sati. Ispred zgrade Parlamenta Federacije BiH istovremeno se održavaju i protesti građana.

“Zatvaraju naše heroje. Ovo je danas važno za Bosnu i Hercegovinu. Oni lažu da su ovo dugoročna rješenja, visoki je donio kratkoročno, tu je mene odmah eliminisao. Ovo što je napravio ovih dana, ali i ranije i to što je predvidio šta će se dešavati dalje, to je u dogovoru s Draganom Čovićem. Ovo je zaista nije dobro”, zaključio je Lendo.

“Ne daj dušmanima Lendo, ne dajmo Bosnu”, povikao je jedan od građana koji protestuje ispred Parlamenta FBiH kada je prošao Refik Lendo, potpredsjednik FBiH (SDA).



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija