Lišen slobode Aleksandar Z., za njih bile raspisane tri potjernice

Lišen slobode Aleksandar Z., za njih bile raspisane tri potjernice


Policija u Laktašima je lišila slobode Aleksandra Z. za kojim su bile raspisane tri potjernice, a prilikom lišenja slobode kod njega je pronađena droga.

U Policijskoj upravi Banja Luka rekli su da su za njim bile raspisane centralne potjernice zbog počinjenih krivičnih djela “Teška krađa”, “Teška tjelesna povreda” i “Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje”, te raspisa o traganju zbog krivičnog djela “Ugrožavanje sigurnosti”.

– Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, policijski službenici, izvršili su kontrolu vozila Audi u kojem se A.Z. nalazio kao putnik. Izvršenom provjerom utvrđeno je da su za istim po naredbi Osnovnog suda u Banjoj Luci raspisane tri potrage, centralna potjernica, te raspisa o traganju Policijske stanice Banja Luka Lazarevo – pojasnila je portparol PU Banja Luka Milana Stojanović.

Prilikom lišenja slobode, policajci su pretresli A.Z. kojom prilikom su pronašli i oduzeli određenu količinu hašiša, upakovanu u prozirni tanki celofan i prozirnu tanku plastičnu vrećicu sa tragovima kokaina.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu “Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga”.

On će nakon završene kriminalističke obrade biti predat policijskim službenicima Okružnog centra Sudske policije Banja Luka.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija