Lopov iz otključanog Passata ukrao torbicu i potvrdu o registraciji

Na parkingu u Kaknju 21-godišnjak je ostao bez potvrde o registraciji vozila i torbice koje je ukrao lopov iz otključanog putničkog vozila marke VW Passat. Mladić je sve prijavio policiji koja je prijavu zaprimila i procesuirala.

Mladić će morati odjaviti automobil, pa ponovo prijaviti kako bi dobio novu potvrdu o registraciji vozila, te dok ne dobije novu potvrdu neće moći upravljati navedenim motornim vozilom.

Dana 23.11.2023. godine, u 19,30 sati, u ulici Alije Izetbegovića, na parking prostoru, od strane nepoznatog lica izvršeno je krivično djelo “Krađa” iz otključanog putničkog motornog vozila, marke “VW Passat”, vlasništvo Š.A. (rođen 2002. godine) iz Kaknja.

Tom prilikom otuđena je potvrda o registraciji vozila, te torbica, vlasništvo P.A. iz Kaknja u kojoj su se nalazile lične stvari. Policijski službenici Policijske stanice Kakanj preduzimaju mjere i radnje na otkrivanju počinioca ovog krivičnog djela.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79