Magoda imenovan za predsjednika povjereništva Turističke zajednice Kantona Sarajevo

Kenan Magoda imenovan je za predsjednika povjereništva Turističke zajednice Kantona Sarajevo.

Ovu informaciju na svom profilu objavio je Magoda.

Ovim putem vas želim informirati da sam imenovan za predsjednika povjerenstva Turističke zajednice Kantona Sarajevo. Želim se zahvaliti Vlada Kantona Sarajevo na ukazanom povjerenju. Izuzetna mi je čast što sam dobio mogućnost da svoje dugogodišnje menadžersko iskustvo iskoristim kako bih pomogao Turističkoj zajednici da prevaziđe ovaj težak period i da uradimo sve ono što je moguće u periodu pandemije.

Mnogi su me odgovarali da ne preuzimam tu poziciju s obzirom da je turizam grana privrede koja je među onima koje su navjiše pogođene pandemijom COVID-19. Za mene je to veliki izazov i sigurno je da neće biti lako.

Kroz pozicije direktora različitih kompanija, rukometnog kluba Bosna, ZOI-a ’84 i SFF-a sam stekao različita iskustva koja će mi pomoći u vođenju Turističke zajednice. U prvim danima mandata, ću sa kolegama napraviti analizu trenutnog stanja u preduzeću. Nakon toga ćemo donijeti planove i poduzeti konkretne poteze kako ne bismo gubili dodatno vrijeme.

Javnost će biti informirana o svemu što budem radio, kao i o svemu što su radili moji prethodnici. Ukoliko primijetimo određene neregularnosti u radu o tome ću obavijestiti Ured za borbu protiv korupcije KS. Na isti način sam radio i s neregularnostima koje sam detektovao u ZOI ’84, a zbog čega sam pretrpio brojne napade i kritike.

Ne mogu obećati vrhunske rezultate, jer je to u ovakvoj situaciji nemoguće, ali mogu obećati da ću dati sve od sebe da izvučemo maksimum iz situacije u kojoj se nalazimo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79