Majka je radila dva posla, a onda joj se sreća osmijehnula: Osvojila oko 950.000 eura na lutriji

 

Seli-En Henic (55) iz Engleske radila je u više smjena u supermarketu kako bi sebi i svojoj porodici mogla obezbijditi kuću.

Spojila je svih pet glavnih brojeva plus srećnu zvijezdu u izvlačenju EuroMilions 2. decembra prošle godine, ali nije provjerila svoj listić više  od mjesec dana kasnije.

Kako je kazala, planira otići na odmor u Japan i pomoći sinu i kćeri da kupe kuće. Gospođa Seli-En je rekla da je bilo “vrlo naporno” raditi 20 časova sedmično kao pomoćnica korisničke službe uz svoj redovni posao u Gradskom odboru Kembridža.

– Pobjeda znači da ću moći vratiti nešto od tog vremena i takođe, finansijski pomoći svojoj porodici – rekla je.

– Sada sam bez dugova. Kupujem kuću, jer sam godinama živjela u socijalnim stanovima. Pomoći ću Džeku i Sofi da kupe kuće, kupiću sebi novi auto, vjerojatno novu Ford Fiestu, jer mi ne treba ništa veće, otići na nekoliko putovanja i planirati veliko putovanje u Japan – kazala je srećna dobitnica.

Gospođa Seli-En je dala otkaz na poslu u supermarketu, ali je obećala da će nastaviti obavljati svoju dužnost s punim radnim vremenom.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79