Majka malene Danke izbrisala sve sa telefona: Nema ni poruka a ni pozova…

Miloš i Ivana Ilić, otac i majka Danke Ilić koja je misteriozno nestala u Banjskom polju kod Bora u utorak popodne, 26. marta, proveli su juče skoro cijeli dan i noć u policijskoj stanici na informativnom razgovoru.

Mobilni telefon majke Danke Ilić poslat je na vještačenje nakon što je djevojčica nestala. Nezvanični podaci ukazuju da je majka na dan uoči nestanka i na sam dan nestanka Danke obrisala mnogo poruka i poziva.

Zašto, nikome nije jasno?!

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, veštačenje mobilnog telefona Ivane Ilić, pokazalo da je mnogo poruka i podataka o pozivima obrisano, piše Informer

Pošto nestala djevojčica Danka Ilić nije nađena opsežnom pretragom terena u kojoj je učestvovalo više od 1.000 ljudi, fokus istrage je, što je uobičajena policijska praksa, prebačen na porodične kontakte oca i majke Danke Ilić. Posebno važan dio istrage je majka Ivana Ilić, jer je ona jedina bila sa decom u kobnim momentima i praktično je poslednja vidjela svoju ćerku prije nestanka.

Na dan uoči nestanka i na sam dan nestanka Danke Ilić obrisano mnogo poruka i poziva iz telefona. To su utvrdili inspektori za visokotehnološki kriminal. Poruke i pozivi mogu da se obriši iz telefona, ali ostaju u bazi – rekao je izvor.

Kako se saznaje, majka je pred nestanak Danke Ilić, dijete slikala tri puta iz različitih uglova.

Majka Danke Ilić četvrti put u policiji

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala Danka.

Kako javljaju reporteri “Blica”, ispred kuće gde je nestala djevojčica jutros su bila parkirana dva kamiona, a ka njoj su prošla i dva policijska automobila beogradskih tablica.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79