Majka Nadin Smajlović: Niko ne može istinu zaustaviti. Ni podobni, ni stranački, ni neljudski, ni dušmani

Iz Tužilaštva Kantona Sarajevo su danas rekli kako je tužilački tim nakon analize prikupljenih dokaza, a zbog krivičnih djela nepružanja medicinske pomoći, nesavjesno liječenje i neovlašteno otkrivanje profesionalne tajne, donio odluku da se istraga protiv prijavljenih neće provoditi u slučaju Nadin Smajlović.

Tužilaštvo KS o slučaju Nadin Smajlović: Istraga protiv prijavljenih se neće provoditi!

Nakon odluke Tužilaštva, oglasila se i majka Nadin Smajlović.

“Niko ne može istinu zaustaviti. Ni podobni, ni stranački, ni neljudski, ni dušmani… Nismo ni mislili da će biti lako sa ‘onima koji neće liječiti ovo dijete, od ovakvih roditelja'”, napisala je na Facebooku Amina Hodžić Smajlović, majka djevojčice Nadin.

Zatim je poslala i poruku direktorici Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS) Sebiji Izetbegović.

“Ali ima jedna interesantna pojava, da ‘profesorica’ insistira da prisustvuje operacijama i nadgleda ‘stručnjakinja’ kad god se neko od političara, direktora, zvaničnika SDA, a i DF- a operiše. Pa tako voli da nadgleda i tužioce!”, zaključila je Amina Hodžić Smajlović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79