Majstori iz Orašja udružili snage kako bi obezbijedili dostojanstven život četveročlanoj porodici

Osmoro majstora iz Orašja odlučilo je napustiti svoje svakodnevne poslove i uzeti godišnji odmor kako bi pokrenuli humanitarni projekt za poboljšanje uslova života četveročlane obitelji Feratović. Ova plemenita inicijativa predstavlja izuzetan doprinos zajednici i pruža priliku za dostojanstveniji život porodici koja je živjela u teškim uslovima.

Ovaj humanitarni projekt pokrenuo je Ivan Maglica zajedno s Ivom Bernatovićem i Markom Filipovićem. Cilj im je osigurati kvalitetnije uslove stanovanja za porodicu Feratović iz Orašja.

Radovi su započeli prvog radnog dana nove godine, a majstori su prvo ispraznili kuću kako bi omogućili izvođenje radova. Porodica Feratović živjela je u kući bez osnovnih uslova, poput struje i vode, pa su majstori odlučili pružiti potrebnu pomoć.

Ivan Maglica izrazio je optimizam, ističući da će, zahvaljujući angažmanu i donacijama, radovi biti završeni do kraja sedmice. Ova plemenita gesta okupila je ljude različitih zanimanja i vještina, pokazujući snagu zajedništva i volje da se pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79