“Malo suši, malo jagnjetina” Članovi Vlade potrošili 60.000 KM u nekoliko restorana i hotela u RS-u

Građani Republike Srpske platiće skoro 60.000 KM za hranu i piće koju su prošle godine konzumirali članovi Vlade Republike Srpske u nekoliko hotela i restorana u Srpskoj.

Ugostiteljski servis Vlade Republike Srpske je, naime, 31. januara prošle godine skopio jednogodišnji ugovor za hotelijerske i ugostiteljske usluge sa više hotela i restorana u Srpskoj, a zanimljivo je da se među ugovorima našao i jedan sklopljen sa turističkom agencijom “Sky2travel” d.o.o.

Prema saznanjima Srpskainfo, ugovor koji je Ugostiteljski servis Vlade Srpske sklopio sa ovom agencijom iznosi čak 30.058 KM, ali je nepoznato za šta je tačno ova agencija angažovana, odnosno da li je preko nje ugovoren hotelski smještaj za članove Vlade Srpske ili neko putovanje van granica BiH.

Među onima sa kojima je Ugostiteljski servis Vlade Srpske sklopio ugovor za hranu i piće našao se i restoran “Agape” u vlasništvu Gorice Dodik, kćerke Milorada Dodika, a koji je poznat po raznim internacionalnim jelima, između ostalih i sušiju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79