MALOLJETNICI OSUMNJIČENI DA SU PRIČINILI ŠTETU OD 1.900 KM

Prijedorska policija identifikovala je dva maloljetna lica, osumnjičena da su oštetila betonsku galanteriju i vozila u krugu privatnih preduzeća, čime su pričinili štetu od 1.900 KM.

Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da su ova lica identifikovana tokom operativnih i istražnih radnji koje su bile usmjerene na rasvjetljavanje krivičnog djela oštećenja i oduzimanje tuđe stvari izvršenog u periodu od 17. do 24. novembra.

“Tom prilikom je u više navrata oštećena betonska galanterija i nanesena određena oštećenja na vozilima u krugu privatnih preduzeća”, navodi se u saopštenju.

Prema maloljetnim licima, koje su identifikovali pripadnici Policijske stanice Prijedor dva, preduzimaju se mjere i radnje u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku, dodali su iz policije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments