Mandić se obrušio na Ajnadžića i SDA: Sram vas bilo, pogledajte kako izgleda kultni FIS

Načelnik Općine Centar Sarajevo Srđan Mandić obišao je danas Sportski centar “FIS”, a prizor koji je zatekao očigledno ga je naljutio jer je zbog katastrofalnog stanja u kojem se objekt nalazi uputio oštre kritike na račun SDA.

Kako je na Facebooku napisao Mandić, osam mjeseci je bivši načelnik Ajnadžić i njegova SDA ekipa na svaki mogući način opstruisala imenovanje nove uprave Centra za sport i rekreaciju (JU CSR).

“Sada je jasno i zašto. Ovako danas izgleda kultni sarajevski FIS. Ovako SDA upravlja javnim institucijama. Sram vas bilo! Trebaće vremena i novca da popravimo sve što su oni unakazili. Ali, znamo kako i znamo zbog koga. Idemo dalje, jako i hrabro”, poručio je Mandić.

Ova objava je posljednja epizoda u diskusiji između aktuelnog načelnika Općine Centar Srđana Mandića (NS) i bivšeg načelnika Nedžada Ajnadžića (SDA).

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79