Manekenki iz Sarajeva, nakon izbora za Miss zapaljen BMW u Banja Luci! (FOTO)

Izbor za Miss Balkana održao se na tvrđavi Kastel sinoć u Banja Luci. Za titulu najljepše borile su se djevojke iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije.

Ova vijest prošla je sjeni događanja u vezi sa jednom od manekenki.

Naime, Selma Mukić je manekenka iz Sarajeva. Ona se redakciji portala Crna Hronika javila sa fotografijama njenog automobila koji je potpuno uništen. Riječ o automobilu marke BMW kojeg je Mukić parkirala ispred hotela Bosna, koji je prvo ukraden, a kasnije i zapaljen.

,,Ujutro, kada sam ustala, spakovala sam stvari da krenem za Sarajevo, ali automobil nije bio na parkingu”, kaže Selma za portal Crna Hronika.

Automobil je pronađen nakon nekog vremena, potpuno devastiran, a šteta je totalna i procjenjena na više desetina hiljada maraka.

Selma se požalila i na rad policijskih službenika u Banja Luci, te tvrdi da kamere sa hotela imaju uvid u počinitelje ove teške krađe.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79