Marsel (18) napuhao 1,26 promila: “Zabio se u kuću, uništio dvije bandere”

Tokom današnjeg dana 12.11.2023. godine. dogodila se teška saobraćajna nesreća u naselju Par Selona teritoriju grada Tuzle. U nesreće je učestvovalo jedno putnično motorno vozilo marke Audi A5.

Kao što možemo vidjeti, zbog neprilagođene brzine, vozač automobila izgubio je kontrolu nad vozilom i sletio sa ceste. Zabio se u porodičnu kuću i prevrnuo se na krov. Na kući kao i na automobilu pričinjena je veća materijalna šteta. Na sreću nema smrtno stradalih osoba. Vozač je povrijeđen te mu je pružena medicinska pomoć.

“Tehnička intervencija u naselju Par Selo. Usljed nekontrolisane brzine vozilo se prevrnulo i udarilo u porodičnu kuću. Na svu sreću nije bilo smrtno stradalih. 🚒” – potvrdili su tuzlanski vatrogasci. Prema riječima dežurnog operativnog u MUP-u TK, nesreća je prijavljena u 5.30 sati.

Kako saznaje portal Crna-Hronika nesreća se dogodila poslije 5h ujutro. Za volanom je bio 18-godišnjak Marsel koji nije imao položen vozački ispit. Napuhao je 1,26 promila.

“Išao je sigurno 200 km/h. Oborio je dvije bandere, oštetio kuću i uništio automobil. Pola naselja nema struje zbog njega. Pa šta razmišlja ova omladina, šta im je u glavama?” – kaže svjedok nemilog događaja za portal Crna-Hronika

Na teren su izašli članovi šlep službe Unfall Prometa iz Tuzle

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Pogledajte fotografije sa mjesta nesreće

– Učestvovalo je jedno vozilo. Jedna osoba zadobila je povrede i prevezena je na UKC Tuzla radi pružanja medicinske pomoći. Još nemamo povratnu informaciju o kojem stepenu povreda se radi. Potrebne mjere i radnje poduzimaju policijski službenici PS Zapad – kazao nam je dežurni operativni.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79