Matko na OLX-u pronašao Mercedesa kojem je skinuto čak 120.000 kilometara na satu

Prema istraživanjima čak 80 posto kupaca misli da su kilometri “vraćani”. Ne kupujete li auto od poznatog prodavatelja ili renomirane tvrtke, velika je vjerojatnost da ćete biti žrtva prevare.

Jednu takvu prevaru sa OLX-a donosimo vam u nastavku. Bh. građanin prodaje automobil marke Mercedes bijele boje E 220 AMG ful oprema. Cijena na upit – piše Crna-Hronika.

Ovaj automobil je 2018-to godište, kubikaže 2.2 sa 120 kw i kilometara na satu 230.000. Automobil se prodavao u Doboj Istoku a u Maglaju je odrađeno poliranje Mercedesa.

“Sad ću vam pokazati dva takva skidanja kilometara, a ne da ne trebate kupiti ovaj auto, nego trebate prodavača nabiti nogom u guzicu. Prvo imamo Mercedes – Benz E 220 AMG full, tek uvežen i cijena je na upit.

Radi se o karavanu inače i kada odemo na informacije vidimo da se radi o 230.000 kilometara. Međutim na Carvertikal imamo nešto drugačije stanje. Stanje nam je takvo da je prvo vozilo bilo korišteno kao taxi, i to u Švedskoj. A ako odemo pod kilometre imamo 350.000 kilometara na satu imao je u 4 mjesecu 2023- godine.” – izjavio je ovaj auto stručnjak.

Oglas se odmah na OLX-a izbrisao.

(p.s. fotografije su zabilježene poslije poliranja automobila koje je radio muškarac iz Maglaja koji nema nikakve veze sa prodajom automobila već radi samo dubinska čisćenja i poliranja)
(p.s. fotografije su zabilježene poslije poliranja automobila koje je radio muškarac iz Maglaja koji nema nikakve veze sa prodajom automobila već radi samo dubinska čisćenja i poliranja)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Matko Ostricki (@matko.theengine)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79