Milanović prasnuo u smijeh nakon pitanja o Vučićevoj smrtnoj kazni

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović komentirao je izjavu srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića da je od Vlade Srbije tražio uvođenje smrtne kazne, ali oni su mu to odbili.

Milanović je prasnuo u smijeh na to pitanje.

– Smrtnu kaznu za koga? Ajmo na ozbiljne teme… – nasmijao se Milanović.

– Ubio se čovjek u ratu. Smrtnom kaznom se ništa ne postiže. Po tome Amerika nije demokratska država. Čak ni Rusija nema smrtnu kaznu…

Vidiš trun u tuđem oku, a ne vidiš kninski balvan u svom – komentirao je nakon što je došao k sebi od smijanja Milanović.

– Tamo vlada jedan etos i patos, ali nedovoljno logos, odnosno pamet, kad je u pitanju oružje i nasilna kultura, tamo su se ubijali po ulicama Beograda, vrlo temeljito i razigrano, devedesetih posebice, to je nešto što u Hrvatskoj nismo gledali, ni blizu u toj mjeri. Imali smo u centru Zagreba slučaj ispaljivanja zolje, ali to je sve bila vrlo light verzija u odnosu na ono što smo imali u Srbiji, sad se događa nešto što se ni tamo nije događalo – rekao je, između ostalog, Milanović, prenosi Index.hr.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79