Ministar Nešić se pohvalio novim “Vampirom” bh. proizvodnje

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, Nenad Nešić, pohvalio se na društvenim mrežama da je postao vlasnik novog oružja – pištolja RS9 Vampir II.

U svom objavljenoj poruci zahvalio je Tehničkom remontnom zavodu Bratunac na ovom lijepom poklonu te istaknuo da je RS9 Vampir II ponos namjenske industrije Republike Srpske.

Prema opisu na stranici Tehničkog remontnog zavoda Bratunac, RS9 Vampir je poluautomatski pištolj kalibra 9x19mm para s kapacitetom magazina od 18 metaka.

Ovaj pištolj dizajniran je i napravljen za profesionalnu upotrebu te ga od 2020. godine koristi Specijalna antiteroristička jedinica Republike Srpske.

RS9 Vampir je full size pištolj s koricama izrađenim kombinacijom polimera i industrijske gume, što omogućava siguran hvat prilikom korišćenja u svim vremenskim uvjetima.

Karakterizira ga kompletna metalna izrada, izvanredna funkcionalnost, vrhunska preciznost te jednostavnost upotrebe, što ga pozicionira u sam vrh izbora za dejstvo u kritičnim situacijama.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79