Miroljub Petrović – Zašto je pod Turcima bilo bolje, nego u vrijeme komunizma

Miroljub Petrović u jednom televizijskom gostovanju objašnjava gledateljima u Srbiji zašto je Srbima i Srbiji bilo bolje u vrijeme Turske vladavine, nego u vrijeme komunizma.

Petrović je javnosti postao poznat nakon agresivnih zalaganja da djecu ne treba vakcinisati, nakon priče da su škole “debilane”, da ženu treba “preko usta”, a narkomane po kratkom postupku – “pod mač”.

Pogledajte njegovo izgladanje po pitanju ove teme.

Miroljub Petrović – Zašto je pod Turcima bilo bolje

Miroljub Petrović – Zašto je pod Turcima bilo bolje 🇹🇷Zapratite naš jutjub kanal: www.youtube.com/RepublikaTurska 🇹🇷

Gepostet von Republika Turska am Sonntag, 16. Februar 2020

 

Miroljub Petrović je, prema zvaničnoj biografiji, rođen 1965. u Srbiji, završio je Rudarsko-geološki fakultet Univerziteta u Beogradu, a doktorirao je u oblasti filozofije na Univerzitetu Aleksandar Joan Kuza u Jašiju, Rumunija, na temu spajanja nauke i religije. Već dugo je poznat po negiranju zvanične nauke, teorije evolucije i kao zagovornik kreacionizma. U nekoliko dokumentaraca davao je svoje vlastite teorije i tumačenja biologije, naročito genetike, pri čemu je akcenat stavljao na to da kompleksnost života, pogotovo DNK, nije plod slučajnih, stohastičkih procesa, nego plod inteligentnog dizajna.

Već je tom pseudonaukom i vrlo agresivnim stavom nipodaštavanja zvanične nauke zapao za oko svima onima koji su propagirali zvaničnu nauku.

Osnovao je neprofitnu organizaciju „Centar za prirodnjačke studije“, koja propagira biblijsko stvaranje svijeta i liječenje biljkama. Putem ove organizacije, Petrović odvraća ljude od zvanične medicine, govoreći im da zvanična medicina ne može izliječiti bolesti, dok njegove metode liječe čak i one bolesti koje je medicina proglasila neizlječivima. Ovim je kod laika znatno potkopao povjerenje u zvaničnu medicinu i njene metode. Pacijente odgovara od hemoterapija, pa čak i od insulina, a ljudi, vjerujući mu, ne odlaze na vrijeme kod ljekara, onda dok je još moguće da im se pomogne.

Putem Youtube, i gostovanja u medijima, Petrović širi teorije zavjera, antinauku i pseudonauku, ali ne samo to: u svojim izjavama potpiruje i nacionalnu netrpeljivost, ksenofobiju, homofobiju i promoviše ultra-desničarske stavove.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79