“MOLIMO SE ZA BEBU”: Danas sahrana preminule porodilje

Brankica Ivanović, trudnica koja je preminula pošto je carskim rezom u KC Niš donijela na svijet dječačića teškog 920 grama i koja je prethodno bila na respiratoru, biće sahranjena danas u rodnom Kumanovu, u Sjevernoj Makedoniji.

Porodica je u šoku, jer umjesto da se raduje prinovi mladu majku koja i ne zna da je rodila sina ispraća na vječni počinak. Suprug preminule prethodnih dana je sređivao dokumentaciju, jer Brankica koja se u oktobru udala u Vranju nije imala državljanstvo Republike Srbije.

– Sredili smo papire, a sada svi brinemo za bebu, vjerujemo i molimo se. On je jedino što je ostalo od moje Brankice – kaže Branislav Ivanović.

Vijest o smrti 34-godišnje porodilje potresla je cijelu Srbiju, a posebno Vranjance koji o Branislavu imaju samo riječi hvale. Mnogi od njih pokušavaju da nađu riječi utjehe i u brojnim objavama na društvenim mrežama izražavaju saučešće i pružaju podršku Branislavu i porodici.

Kako pišu Novosti, Brankicu Ivanović će na vječni počinak, pored roditelja i drugih članova porodice u Kumanovu, ispratiti suprug, koji je u međuvremenu dobio rezultate PCR testa koji su negativni.

Ostala rodbina iz Vranja neće moći da ode na sahranu, jer Sjeverna Makedonija ne prihvata rezultate takozvanih brzih testova.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79