Momak iz Zavidovića prekinuo s djevojkom iz Cazina zbog njezinog ‘klađenja’

U jednom od neobičnijih razloga za raskid veze, mlada dama iz Cazina podijelila je svoju priču o tome kako je njezin momak prekinuo s njom.

Djevojka iz Cazina, pomalo svojeglava, odlučila je posjetiti kladionicu, prelazeći preko jasnih granica postavljenih od strane svog partnera. Mladić iz Zavidovića, suočen s činjenicom da je njezina radoznalost nadišla zajedničke dogovore, donio je odluku koja je rezultirala neočekivanim raskidom.

Veza je trajala devet mjeseci, no nakon što je djevojka odlučila posjetiti kladionicu uprkos zabrani svog momka, on je saznao za to i odlučio završiti njihovu vezu.

“Bila sam u vezi devet mjeseci i momak mi je branio da idem u kladionicu. A ja sam otišla i on je saznao” i dodaje:

“Ostavio me, i to zbog kladionice. Devet mjeseci smo bili zajedno”, izjavila je s dozom tuge i nevjerice, dijeleći svoju stranu priče.

Ovaj neobičan raskid izazvao je brojne reakcije, potičući nagađanja i komentare o granicama u ljubavnim vezama.

Dok neki podržavaju hrabrost djevojke da slijedi svoje želje, drugi postavljaju pitanje kompromisa i razumijevanja u partnerskim odnosima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79