Monstrum silovao mladića (19) u toaletu, uhapšen na dan kad je DOBIO DIJETE

Pripadnici policije u Kruševcu i Trsteniku uhapsili su u zajedničkoj akciji Nenada U. (36) iz Trstenika zbog sumnje da je u noći između 29. i 30. oktobra obljubio mladića od 19 godina.

Kako je potvrđeno za Novosti iz više izvora, prijava o užasnom zločinu nad momkom (identitet poznat redakciji) stigla je u petak ujutro i policija je krenula u potragu za osumnjičenim.

Prema saznanjima Novosti, sve se dogodilo oko dva sata poslije ponoći, na pumpi gdje žrtva inače radi. Sumnja se da je krivično djelo počinjeno u toaletu benzinske stanice i da je osumnjičeni primorao žrtvu da ga oralno zadovolji. Zasad se cijeli slučaj vodi kao krivično djelo silovanje na naročito ponižavajući način, za šta je zaprijećena kazna od pet do 15 godina.

U danu kada je uhapšen zbog sumnje da je silovao mladića, Nenad U. postao je otac. Sa suprugom već ima jedno dijete.

Kada je sve to otkrio neko iz bliskog okruženja žrtve, slučaj je prijavljen policiji i krenulo se u istragu. Osumnjičeni je uhapšen u petak poslijepodne, a saslušan je u nedjelju po isteku mjere zadržavanja do 48 sati. U ovoj fazi postupka, odnosno izvođenja dokaza, branio se ćutanjem – navodi izvor.

Istragu teškog krivičnog djela vodi Više javno tužilaštvo u Kruševcu, gdje nisu željeli da komentarišu slučaj. Nakon saslušanja, osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana. Sagovornici u Trsteniku su zgroženi zbog ovog slučaja, ali zbog straha od osumnjičenog, koga godinama prati loš glas, ne žele javno da govore.

– I od poznanika osumnjičenog može da se čuje da su šokirani, da je vjerovatno takvo ponašanje posljedica nekog poremećaja i boravka u zatvoru – predočavaju sagovornici.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79