Mostarke imale paravan za se*sualne usluge: Tamara i Nermina ‘masirale’ za novac

U Zakonu o javnom redu i miru navedeno je da će onaj ko za novčanu ili drugu korist nudi ili traži usluge prostitucije biti kažnjen od 400 KM do 1.200 KM

Policija je u Banjaluci ispitala dvije Mostarke, koje su osumnjičene za prostituciju na području grada na Vrbasu.

Izvori Nezavisnih upućeni u detalje istrage precizirali su da su u pitanju Tamara J. (32) i Nermina B. (47).

“Osumnjičene su da su putem oglasa nudile masaže klijentima, s tim što je masiranje zapravo bilo maska za se*sualne usluge”, pojašnjavaju naši sagovornici upućeni u ovaj slučaj.

Kako ističu naši izvori, Mostarke su u jednom banjalučkom naselju imale iznajmljen stan.

Iz Policijske uprave Banjaluka juče je saopšteno da su dan ranije ispitali okrivljene zbog počinjenog prekršaja prostitucija iz Zakona o javnom redu i miru.

“Operativnim radom i preduzimanjem drugih mjera i radnji policijski službenici su došli do saznanja da T.J. i N.B. od februara ove godine na području Banjaluke pružaju seksualne usluge uz novčanu naknadu”, navodi se u jučerašnjem saopštenju iz PU Banjaluka.

Kako dodaju, o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Tužilac se, saznajemo, izjasnio da se u ovom slučaju radi o prostituciji. Osim toga, tužilac je zatražio da se po kompletiranju predmeta dostavi nadležnom sudu zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

U Zakonu o javnom redu i miru navedeno je da će onaj ko za novčanu ili drugu korist nudi ili traži usluge prostitucije biti kažnjen od 400 KM do 1.200 KM.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79