Mujanović: “Općina pravi dječije igralište na starom mezarju”

Mujanović: “Općina pravi dječije igralište na starom mezarju”


Admir Mujanović općinski vijećnik u Hadžićima otkrio je šokantne detalje izgradnje dječijeg igrališta u ovom gradu – piše Crna-Hronika.

“Vladajuća SDA Hadžići, na čelu sa Eldarom Čomorom i Hamdo Ejuboviće gaze preko mrtvih da bi zadržali vlast nakon 20 godina vladavine.

Ovaj nišan su radnici Komunalca iskopali prije par dana i odvukli sa lica mjesta. Ja sam uspio doći do dokaza međutim oni su odnijeli nišan i nastavili radove.

Od ovog lokaliteta na udaljenoati 50 metara, nedavno je opština napravila javni parking kako bi pogodovali investitoru koji gradi zgrade pored ove lokacije.

 

Investitor prodaje svoja parking mjesta a opština pored zgrade prvi javni parking. Umjesto da se dječje igralište uradilo na lokalitetu gdje je urađen parking, sada se gradi na mezarju.

 

Pozivam sve nadležne da hitno reaguju. Ovo je kulturno historijsko nasleđe koje se mora zaštiti” – izjavio je Admir Mujanović za portal Crna-Hronika


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija