Muškarac povrijeđen nakon što je nastala gužva u kafiću

Muškarac povrijeđen nakon što je nastala gužva u kafiću


Policijskoj stanici u Zvorniku prije dvije noći 7.5.2023. oko 02,30 časova je prijavljeno da je da su lica P. L. i V. T. zadobila tjelesne povrede u ugostiteljskom objektu u Zvorniku, potvrđeno je iz Policijske uprave Zvornik.

Policijski službenici PS Zvornik su izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio preduzimanje svih potrebnih radnji i dostavljanje izvještaja o preduzetim mjerama i radnjama.

Navedenim licima je ukazana pomoć u JZU „Bolnica Zvornik“, gdje su licu V. T. konstatovane lake tjelesne povrede, dok se o stepenu povreda lica P. L. doktor nije izjasnio, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama koje smo saznali od jednog od gostiju gdje se ovaj incident dogodio, sve se dogodilo vrlo brzo, izbila je gužva u kafiću u kasnim satima, ubrzo se sve smirilo, a policija je stigla na mjesto događaja.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija