NiPovci se opraštaju od svog člana nakon što je poginuo u Sarajevu

U saobraćajnoj nesreći do koje je sinoć došlo u Sarajevu, život je izgubio Tarik Muratspahić, sekretar kantonalne organizacije Naroda i pravde.

Od tragično preminulog člana stranke opraštaju se brojni, a među njima i načelnik općine Ilidža Nermin Muzur.

“Zatekla me tužna vijest da je na bolji svijet preselio naš Tarik, brat i saborac od prvog dana. Nije bio često na sceni, ali vrlo često ta ista scena nije mogla bez njega i njegove organizacije. Ne odlažite ništa ni dan, jer smo upravo nas dvojica kafu odložili za poslije praznika i evo ne popismo je”, napisao je Muzur.

Na stranici Naroda i pravde također je istaknuto kako ih je napustio izuzetan čovjek, fine naravi, odgovoran, tih i nenametljiv.

“Velike zasluge pripadaju našem Tariku Muraspahiću za uspostavljanje organizacione strukture političke organizacije Narod i Pravda u Općini Novi Grad kao i u Kantonu Sarajevo. Godine 2018. je imenovan za prvog predsjednika Općinskog povjereništva NiP Novi Grad. U novembru 2020. god. izabran je za sekretara Kantonalne organizacije NiP Sarajevo”, stoji u njihovom saopštenju.

Podsjetimo, u saobraćajnoj nesreći je došlo do skretanja automobila “Ford Mondeo” u lijevu stranu, van kolovoza ulice Džemala Bijedića i udara u betonski zid parking prostora, kojim je upravljao vozač T.M. iz Sarajeva, a koji nakon udara nastavlja vožnju i prelazi na desnu stranu kolovoza te udara u poslovni objekat u ulici Džemala Bijedića, nakon čega se vozilo zaustavilo.

U Sarajevu preminuo vozač Forda: Udario u betonski zid parking prostora

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79