Na granici s BiH policijski pas nanjušio skoro devet kilograma marihuane

Hrvatska policija je na graničnom prijelazu Stara Gradiška, uz pomoć psa za detekciju droga, zaplijenila više od 8,8 kilograma marihuane koje je iz BiH pokušao prošvercati 48-godišnji državljanin Srbije.

Droga je, u zajedničkoj akciji policije i carine, otkrivena u vozilu srbijanskih oznaka koje je u utorak oko 15 sati pokušalo ući u Hrvatsku. U policiji kažu kako je sumnju da se u vozilu na kojem su uočene preinake nalazi droga potvrdio policijski pas Dona.

– U vozilu je pronađeno ukupno 8817,29 grama droge marihuane – rekao je na konferenciji za novinare u četvrtak portparol Policijske uprave brodsko-posavske Krešimir Šimić.

U bunkerima prtljažnog prostora policija je pronašla 13 paketa marihuane, a još tri paketa nalazila su se u vozačevom sjedištu. Načelnik Granične policije Stara Gradiška Miroslav Matić podsjetio je da je i u srijedu na tom graničnom prijelazu zabilježena zapljena droge kod tri osobe.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79