Na Jahorini koronaparty uz muziku uživo: Moćnici mogu slaviti i do pet sati ujutro

Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj skupštini RS objavio je video koji je nastao 5. marta na Jahorini, a na kojem je nastup srbijanske pjevačice Ljupke Stević. 

Na snimku se vidi da se niko ne pridržava epidemioloških mjera, a Vukanović je oštro kritizirao inspekciju i policiju koji nisu reagirali.

-Održana je žurka na kojoj je nastupala Ljupka Stević, a provod je trajao do pet sati ujutru. Žurka je organizovana neposredno nakon uvođenja novih mjera, ograničenje na 50 gostiju u objektu i rad do 22. Na Palama i u Sarajevu je jedno od najvećih žarišta korone u Republici Srpskoj i BiH. Svaki komentar je suvišan, jer policija i komunalna policija širom RS obilazi ugostiteljske objekte i piše kazne ako nađe 51. gosta ili da objekt radi posle 22, a da je pravda selektivna pokazuje primjer sa Jahorine. Svaki komentar je suvišan – napisao je Vukanović u komentaru videa.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79