Na kladionici dobio više od 50.000 eura: Kolege počastio “samo burekom i jogurtom”

Društvene mreže gore zbog jednog tweeta koji je izazvao raspravu među korisnicima ove društvene mreže.

Kako navodi tviteraš, kolega od njegovog druga je tokom ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Kataru na kladionici zaradio više od 100.000 KM (6.300.000 dinara).

Ono što je sve iznerviralo je nastavak tweeta u kome piše kako je taj čovjek počastio svoje kolege.

Čovjek koji je napisao tweet je naveo da je on kolege častio “samo burekom i jogurtom”. Zbog toga se pokrenula rasprava u komentarima, gdje su neki misili da je to “sramota”, dok su drugi tvrdili da nije trebalo ni time da ih počasti.

“Kolega od druga dobio na kladionici (na 100 dinara) 6.300.000 dinara (više od 100.000 KM). Preostalu četvoricu kolega iz smjene častio je sa burekom i jogurtom. Da, samo burek i jogurt!”, napisao je čovjek na Twitteru, prenosi Mondo.

Komentari na ovu objavu su se samo nizali.

“A ono treba po jedna kola da im kupi valjda”, “Sramota. Trebalo je da dijeli na tri dijela. Pare, ne burek”, “Počastio ih je koliko je smatrao da treba. Nego nama nikad dosta, možda da je dao svakom po 10 eura na ravne časti, ne bi bio razvlačen na Twitteru”, “Šta je trebalo po 100.000 da im da?, “Možda je problem u kolektivu.. Možda im je i to previše?”, “Neka lijepa večera bi bila u redu”, glasili su komentari.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79