Nadležni u HNK traže ograničenje kretanja između općina i gradova na području cijele FBiH

Ograničenje kretanja između općina i gradova u Hercegovačko-neretvanskom kantonu, zbog složene epidemiološke situacije, bit će tema današnjeg sjednice Kriznog štaba HNK.

Aktivirana VIBER grupa o aktuelnostima vezanih za koronavirus Covid-19

Na današnjoj redovnoj koordinaciji Vlade i Kantonalnog štaba civilne zaštite HNK, usvojen je i Zaključak kojim se od Štaba traži da odmah, zbog složene epidemiološke situacije, od Federalnoga štaba civilne zaštite, zatraži hitno uvođenje ove mjere za prostor cijele Federacije BiH. Na prijedlog medicinske struke koja ponovo naglašava potrebu još strožijih mjera u cilju zaustavljanja širenja koronavirusne infekcije, razmotreno je donošenje novih naredbi koje bi dodatno ograničile kretanje građana.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79