Nakon horora u Sarajevu: Ko je majka koja je pomogla maloljetnoj kćerki da ubije novorođenče?!

Djevojka je raskrinkana, jer je zbog obilnog krvarenja završila u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. Ljekari su utvrdili da je riječ o krvarenju nakon poroda pa su alarmirali policiju

Sarajevska policija uhapsila je maloljetnicu koja je usmrtila tek rođenu bebu kao i njenu majku koja joj je u tome pomogla. Slučaj se desio prošle sedmice, a u javnost je dospio tek ovih dana i to slučajno. Naime, organi istrage ovo držali u tajnosti zbog zaštite identiteta maloljetnice.

Iz Tužilaštva je za Oslobođenje potvrđeno da je “zbog krivičnog djela čedomorstvo lišena slobode maloljetna osoba. Na prijedlog Tužilaštva KS, maloljetnici je određena adekvatna mjeru smještaja, a njena majka zadržana je u pritvoru zbog pomaganja u ovom zločinu.

Prema naknadnim saznanjima Dnevnog avaza, majka koja je pomogla kćerki tinejdžerki u ovom zločinu je Azra Č., rodom je iz Sarajeva i ima 47 godina.

Prema i dalje nezvaničnim informacijama, maloljetnica se, navodno, porodila u stanu u sarajevskom naselju Alipašino Polje, gdje je i usmrtila bebu. U porođaju joj je, kako je utvrđeno pomagala majka.

Djevojka je raskrinkana, jer je zbog obilnog krvarenja završila u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. Ljekari su utvrdili da je riječ o krvarenju nakon poroda pa su alarmirali policiju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments