Nakon policije i Tužilaštva i Ured za korupciju ulazi u bihaćki Dom zdravlja?

Nakon policije i Tužilaštva i Ured za korupciju ulazi u bihaćki Dom zdravlja?


Tužilaštvo Unsko-sanskog kantona započelo je istragu početkom novembra prošle godine u vezi nezakonito prekinutog konkursa u Domu zdravlja Bihać, čime je pokrenuto značajno interesovanje za ovaj slučaj u javnosti.

Istraga je pokrenuta kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti vezane za ovaj događaj koji je izazvao kontroverze i sumnje u regularnost postupanja piše Crna-Hronika.

Iako je već prošlo nekoliko meseci od početka istrage, još uvek nema konkretnih rezultata koji bi rasvetlili ovu situaciju. Mnogi akteri su pozvani da daju izjave u Policiji u vezi sa ovim slučajem, ali javnost i dalje čeka na informacije o toku istrage i mogućim zaključcima Tužilaštva.

U međuvremenu, saznajemo da je podnešena i prijava Uredu za korupciju Unsko-sanskog kantona, što dodatno komplikuje ovu priču i ukazuje na ozbiljnost nedozvoljenih radnji koje su možda počinjene.

Dok se čeka na dalji razvoj situacije i rezultate istrage, javnost je zainteresovana da sazna šta će biti sledeći koraci u ovom procesu, kao i da li će odgovorni biti privedeni pravdi i da li će biti sprečene slične situacije u budućnosti.

Očekuje se da će transparentnost i efikasnost pravosudnog sistema odigrati ključnu ulogu u razrešenju ovog slučaja i uspostavljanju pravde, čime će biti poslata jasna poruka o nultoj toleranciji na korupciju i nezakonite radnje.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija