Nakon smrti vlasnika Integrala oglasio se i Dodik: Izgubio sam velikog prijatelja

Vlasnik i direktor Integral inženjering A.D. Laktaši Slobodan Stanković preminuo je u Banjoj Luci u 74. godini.

Nakon njegove smrti oglasio se i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik koji je istakao da je Slobodan Stanković sagradio brojne zgrade, mostove, nadvožnjake, stotine kilometara puteva i auto-puteva, ali najvažnije što je sagradio je put za vječnost u kojoj prebivaju najveći među nama.

“Nije bio samo neimar u građevini, Slobo je gradio i dobre odnose među ljudima, zbog čega je bio omiljen, iako na vrhu decenijama. Njegovim odlaskom izgubili smo kao zajednica. Ja sam izgubio velikog prijatelja”, naveo je Dodik na “Twitter” nalogu.

Vlasnik i direktor kompanije “Integral inženjering” Slobodan Stanković preminuo je u Banjaluci u 74. godini.

Rođen je 1. januara 1949. u Bosanskoj Krupi. Osnovnu i srednju Građevinsku školu završio je u Banjaluci, a Građevinski fakultet u Zagrebu 1975. godine.

Po završetku studija radio je kao građevinski inženjer u građevinskim firmama širom bivše Jugoslavije: Institut za puteve Beograd, Građevinsko preduzeće Hercegovina, Građevinsko preduzeće Mostar, Građevinsko preduzeće “Jedinstvo” Bosanska Gradiška, Građevinsko preduzeće “Put” Sarajevo i Građevinsko preduzeće “Vektor” LJubljana.

Firmu “Integral” d.o.o. osnovao je 1989. godine u Laktašima.

“Integral” je danas jedna od najvećih i najsavremenijih građevinskih firmi koja radi širom regiona, a na poslovima u Srbiji, Hrvatskoj, BiH i Sloveniji zapošljava oko 10.000 radnika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79