Naša stranka lideru SDA: Izetbegoviću, jedino prebrojavanje u našoj zemlji je u oktobru

Bakir Izetbegović, predsjednik SDA, na stranačkom skupu u Hadžićima, govorio je o vojnoj snazi, gdje je poručio da smo se “prebrojali”.

Izetbegović o slučaju “najgoreg scenarija”: Prebrojali smo se – i koliko lovaca imamo, i koliko mladih ljudi, i koliko imamo instruktora na dronovima

Iz Naše stranke su uputili saopćenju u kojem kažu:

“Nesposobnost Vlade Fadila Novalića koja je prošle godine obećala dva air traktora i dva helikoptera za gašenje požara dovela je do požara koji je zahvatio preko 250 hektara površine gutajući borovu šumu Parka prirode Blidinje. Tek nakon deset dana, a uz pomoć helikoptera iz Hrvatske, zaustavljeno je širenje vatrene stihije. Zbog ovoga nas plaši prebrojavanje Bakira Izetbegovića za rat. S kim se Bakir Izetbegović planira boriti, ako se njegov premijer ne bori ni sa požarima?

Na koje mlade ljude računa? Na mlade koji su napustili našu zemlju zbog kriminalne politike SDA i njihovih partnera ne može računati. Gotovo pola miliona građana otišlo je iz BiH od 2013. godine. U ovom trenutku, korake ka iseljavanju iz BiH poduzelo je 23 hiljade mladih. U posljednjih pet godina upisano je deset hiljada manje osnovaca i petnaest hiljada manje studenata. Ne može računati ni na one koji nemaju dovoljno za osnovne namirnice, a ne za puške.

Jedino što Bakir Izetbegović računa su glasovi. Zato, kao i svaku kampanju prije ove koristi ratnu retoriku jer ništa drugo ne može ni ponuditi. Neće još dugo jeftino kupovati glasove. Jedino prebrojavanje u našoj zemlji je u oktobru, i SDA će izgubiti. Naredne godine bit ćemo spremni za požare, i za sve ostalo, bez SDA”, poručili su iz Naše stranke.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79