Naša stranka: Režim je pao! Ovo je historijski poraz SDA

Naša stranka: Režim je pao! Ovo je historijski poraz SDA


Naša stranka održala je press konferenciju na kojoj su prvi proglasili Denisa Bećirovića pobjednikom u utrci za člana Predsjedništva BiH.

Prvi se obratio Edin Forto, predsjednik NS.

“Rezultati su dobri, čestitam Denisu Bećiroviću za ulazak u Predsjedništvo BiH, po svemu što znamo on je pobjednik večerašnjih izbora. Po svemu što znamo, trend koji vidimo u odnosu na Našu stranku je dobar, naravno ne možemo znati u ovom trenutku, ali imam osjećaj da će biti jedna dobra noć”, rekao je Forto, nakon kojeg se obratila Sabina Ćudić.

“Prije svega da se zahvalim građanima i građankama BiH koji su danas izašli na izbore. Mi smo obećali historijske izbore, obećali smo proljeće i noć miriše na proljeće. Čestitam Denisu Bećiroviću na sada već sasvim sigurnom ulasku u Predsjedništvo BiH. Režim je pao! Svjedočimo historijskom porazu SDA i historijskoj pobjedi alternative. Što se tiće Naše stranke, neozbiljno bi bilo izlaziti sa brojevima jer imamo jako malo rezultata do sada, ali trendovi koje vidimo izgledaju jako dobro i mislim da sada već možemo reći da se odluke u budućnosti BiH na najvišem nivou neće moći donositi bez Naše stranke”, rekla je Ćudić.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija