Naser Keljmendi dao čitulju za crnogorskog vladara iz sjenke

Sahrana Branislava Brana Mićunovića, crnogorskog biznismena i vladara iz sjenke održana je danas u Nikšiću.

Ko je sve dao čitulju

Pored najbližih članova porodice, od Mićunovića se oprostio i veliki broj ljudi koji su izrazili saučešće putem čitulje.

“Povodom smrti vašeg oca i brata primite moje iskreno saučešće od iskrenog prijatelje. Brano, vječna ti slava”, u potpisu piše Naser Keljmendi koji je, podsjetimo, prije osam mjeseci oslobođen optužbe za trgovinu drogom za šta je prvostepe
no osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora.

Čitulju su uputili i iz Lutrije Crne Gore: “Duboko pogođeni Vašim odlaskom. Velikom čovjeku posljednji pozdrav”.

Od Mićunovića su se između ostalih oprostili i Dragan Giga Zindović koji je ranije hapšen i označen kao glavni akteri krvavog mafijaškog obračuna u budvanskom restoranu “Jadranska straža”, Sava Vujović koji je bio njegov dugogodišnji prijatelj i navodni tjelohranitelj.

“Đede naš najbolji, počivaj u miru – Branovi unuci”.

Podsjetimo, Brano Mićunović je decenijama bio u fokusu javnosti u zemlji i regionu, dok je njegovo ime povezivano sa brojnim aferama – za neke je bio “ponos Crne Gore”, dok je za druge kriminalac i “gospodar Crne Gore”, bez čijeg se odobrenja nije mogao završiti nijedan ozbiljniji posao u sivoj zoni.

Rođen je 1953. godine u Nikšiću, a u mladosti je trenirao boks i bio pripadnik elitne 63. padobranske brigade nekadašnje JNA.

Branislav Brana Mićunović preminuo je od posljedica teške bolesti, s kojom se dugo borio. Već duže vrijeme imao je zdravstvene probleme, a nedavno je bio podvrgnut i operaciji. Njegovo zdravstveno stanje je bilo veoma teško, što je dovelo do tragičnog ishoda, i ni ljekari koji su specijalno došli iz Beograda nisu uspjeli uz sve napore da ga spase, piše Kurir.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79