Neđib O. pokušao bludničit nad onesviještenom djevojkom

Neđib O. iz Zagreba lišen slobode je i pritvoren u Selcu u Hrvatskoj jer je pokušao bludničit nad 18-godišnjom djevojkom koja je pala u nesvijest.

Prema dosadašnjoj rekonstrukciji događaja, Neđib se na djevojku namjerio dok je bila u krugu autobuske stanice u Selcu, na Jadranskoj magistrali. Pratio ju je te je nasrnuo na nju, a ona je od straha izgubila svijest. On je skinuo njenu odjeću, ali se ona osvijestila te ga je odgurnula i počela vrištati, piše Novi list.hr.

Neđib je u policiji poricao da je počinio djelo za koji se tereti. Nakon toga je priveden pred sudiju Županijskog suda u Rijeci koji mu je odredio istražni pritvor zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti djelo.

U međuvremenu je otkriveno da je Neđib višestruko osuđivana osoba, a niz krivičnih djela počinio je od 2005. do 2016. godine u Zagrebu, gdje ima prijavljeno prebivalište.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79