Nekadašnji osvajač Premijer lige BiH ranjen u pucnjavi u Sarajevu

Najbolje partije je pružao u sarajevskom Centru, te Tangu iz Istočnog Sarajeva sa kojim je ostvario i veliki uspjeh u Evropi

Semir Gušo o ranjavanju na Pofalićima: 20-godišnjak je pucao na nas zbog naočala

Nekadašnji omladinac Sarajeva, a kasnije uspješan futsaler, Semir Gušo, ranjen je u punjavi u sarajevskom naselju Pofalići, piše Oslobođenje.

U petak u 16:05 sati policija u Novom Sarajevu je obaviještena da se osoba S.G. iz Sarajeva zbog prostrijelne rane u nozi obratila Hitnoj pomoći, nakon čega je prebačena u Opću bolnicu “Prim. dr. Abdulah Nakaš”.

Semir Gušo je osvajao titule Premijer lige Bosne i Hercegovine u futsalu, a najbolje partije je pružao u sarajevskom Centru, te Tangu iz Istočnog Sarajeva sa kojim je ostvario i veliki uspjeh u Evropi.

– Došli smo da razmijenimo naočale s tim momkom, 20-godišnjakom, Mehmedalijom H., a kada nas je vidio otišao je do automobila, uzeo poštolj i počeo da puca. Ranio me u preponu, i pokušao je amidžu da pogodi u prsa, napukla mi je trtična kost. Pištolj mu je zakočio, ustao sam i krenuo prema njemu, ali je počeo da bježi – priča Gušo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79