Nenad je preživio udar groma: Ispričao je šta je osjećao u tom trenutku

Nenad Cvetićanin (21) iz Kule imao je sreće da preživi udar groma koji ga je pogodio na kućnom pragu, dok je obuvao patike i spremao se da izađe iz kuće.

“Spremao sam se da izađem iz kuće. Sjedio sam na stepenicama i obuo sam jednu patiku u trenutku kada se sve to desilo. Odjednom je puklo. Čuo sam strahovit prasak i osjetio pritisak u glavi. Od tog trenutka se ničega ne sjećam”, priča Nenad.

Kako prenosi portal Srbija Danas, kod kuće sa Nenadom bila je njegova sestra koja mu je pritekla u pomoć i pozvala Hitnu pomoć.

“Sestra me je pronašla na stepenicama i nekako dovukla do kreveta. Kako mi je ispričala, pozvala je Hitnu pomoć koja je reagovala i došla po mene. Sljedeće čega se sjećam je da sam se probudio u sanitetu koji me je vozio ka bolnici”, objašnjava Nenad i dodaje:

“Nekoliko trenutaka prije udara groma razgovarao sam telefonom, a potom sam telefon stavio u džep”.

Ljubi vas Šone!Pozdrav uz pesmu UDRITE GROMOVINI GROM MI NE MOŽE NIŠTA!Hvala svima sto ste se brinuli i sto ste bili…

Gepostet von Nenad Šone Cvetićanin am Donnerstag, 20. Juni 2019

Mnogi kažu da sam imao sreće što sam imao jednu patiku obuvenu. Grom je, po svemu sudeći, direktno udario u dva električna brojila na banderi u komšiluku, ispred dvije kuće, a Nenad je bio indirektna žrtva.

U domu Cvetićanina su zbog udara groma prestali da rade bojler i kompjuter, a u kućama Marića svi aparati koji su povezani sa strujom i antenom.

Nakon udara groma Nenad je imao bolove u glavi i ušima, ali je sve to prošlo i nema nikakvih posljedica.

Trenutno ljekari još vrše ispitivanja, radi predostrožnosti, a Nenad se iz bolnice obratio svojim prijateljima na Facebooku i poručio da je sve u redu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79