Nermin Muzur poručio Mahiru Deviću koji ih želi “udušiti”: Nemojte nam prijetiti, jer vas uvijek nagrdimo, tri puta smo bolji

Sinoć je u Hrasnici održan predizborni skup Naroda i Pravde na kojem su građanima predstavljeni kandidati i programi stranke, a prisutnim se između ostalih obratio i Nermin Muzur, načelnik Općine Ilidža.

On se osim građanima obratio i Mahiru Deviću (SDA), koji je prije par dana na Ilidži zaprijetio političkim protivnicima da će ih u svom bazenu 2. oktobra “udušiti”.

Mahir Dević: Imam bazen i u njega ćemo ih udušiti ako Bog da 2. oktobra

“Tačno je, ja imam onaj bazen Intexov, dva sa tri metra, otprilike, od svojih djevojčica, i tu ćemo ih, ako Bog da, udušiti 2. oktobra na izborima.”, rekao je Dević.

Muzur je na početku svog govora pobrojao stvari koje su urađene u protekle dvije godine na Ilidži. Kao poseban uspjeh istakao je vraćanje više od 250 duluma zemlje u Hrasnici koja je ranije, kako kaže, na kriminalan način, privatizirana i oteta od građana. Ova zemlja je prije desetak dana vraćena Općini Ilidža i stanovnicima Hrasnice.

„Sa ovog mjesta selamim i pozdravljam i vas i one koje su nam prije nekog vremena poručivali da se prebrojimo, evo nas ovdje u Hrasnici, iako je hladno i kasno i skup organizira mjesni odbor u Hrasnici, nas ima više nego na svim njihovim skupovima na Ilidži. Nemojte nas izazivati, nemojte nas provocirati, posebno nemojte nam prijetiti, kad god to radite uvijek vas nagrdimo, uvijek budemo bolji makar tri puta nego ranije“, kazao je Muzur.

“Mi se politikom ne bavimo da bi vladali, mi se politikom ne bavimo da bi se neko nas bojao, mi demonstriramo da se politikom bavimo da bi gradili i da bi popravljali, da bi nam se obradovali kada vam dođemo u naselje i da nam se možete požaliti kako bi popravili stavnje u vašim mahalama. Mi se javljamo na telefone ljudima u potrebi, a ne kao oni koji su tražili od boraca da ih podrže, i mi te potrebe ljudi rješavamo. Zato vas sve pozivam da date podršku Narodu i Pravdi, a ako i glasate za druge stranke koje čine našu koaliciju, nećemo se ljutiti, a posebno bih vas zamolio da date svoj glas Denisu Bećiroviću. Na kraju poručujem da se Boga bojimo puno, a bega i begova nimalo, rekao je Muzur na skupu NiPa.

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79