Nestvarna scena u centru grada: Iz stana bivšeg ministra kranom izvukli golemi bazen

Šest metara dugu i više od tone tešku grdosiju od plastike i metala izvukli su radnici proteklog vikenda uz pomoć krana iz stana u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu.

Riječ je o luksuznom unutarnjem bazenu koji se nalazio na najvišem spratu zgrade na kućnom broju 16, a zbog njegove veličine i težine nije bilo druge nego da to izvedu kroz krov, piše “Jutarnji list”.

U ulici se, kažu nam stanari koji su pomalo nadrealan prizor i fotografirali, prvo pojavio veliki kamion koji su metalnim šipkama “uzemljili” na cestu, a onda je krenula delikatna operacija izvlačenja uz pomoć dizalice.

– Ko, pobogu, ima takvu grdosiju u stanu i zašto je miče – pitali su se okupljeni stanari, od kojih su neki brinuli za svoje parkirane automobile preko kojih se bazen prebacivao na prikolicu kamiona.

Međutim, kako piše “Jutarnji list” bazen i stan su u vlasništvu Hrvoja Vojkovića, bivšeg ministra gospodarstva i nekadašnjeg šefa Croatia osiguranja, koji je prodaju istog prostora oglašavao još 2019. godine. Kako se tada pisalo, riječ je o dvoetažnom stanu ukupne površine 486 kvadrata koji ima deset soba, wellness zonu, u kojoj je bazen i bio smješten, a tada se nudila i mogućnost kupnje cijele zgrade. Cijena – 3,3 miliona eura, navodi list.

Gigantski bazen koji je odvezen inače je endless pool. Funkcionira slično traci za trčanje jer simulira plivanje guranjem vode suprotno od smjera u kojem se pliva, što plivaču stvara otpor. Cijene takvih luksuznih bazena, barem one dostupne na internetu, kreću se od 90 do 250.000 kuna, ovisno o dodacima koje imaju, osvjetljenju, trakama za trčanje u vodi i slično.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79