Nevjerovatna situacija u Zavidovićima: U dva dana uhapsili dva puta istog muškarca

Policijski pripadnici MUP-a Zeničko-dobojskog kantona u dva dana uhapsili su dva puta istu osobu za isto krivično djelo na istoj lokaciji.

Kako saznaje portal Crna-Hronika muškarac incijala F.E. rođen 1979. godine iz Zavidovića prvi put je lišen slobode u srijedu kada su ga policijski službenici uhvatili na djecu u prostoriji kompanije koja je u stečaju “IP Krivaja”. Privođenje se dogodilo u 8:10 sati a tada je ukrao određenu količinu elektro kablova i bakra.

Nakon što je pušten na slobodu, sutradan se vratio da završi posao koji je počeo.

Drugi put je uhapšen u 7:10 sati u istoj kompaniji ali na drugom pokonu Energetike kada je pokušao ukrasti opet elektro kablove i bakar ali ga je ovaj put primijetio uposlenik zaštitarske agencije koji je alarmirao policiju piše Crna-Hronika.

Opet je lišen slobode te je opet zavedena kriminalistička obrada nad njim.

Dana 06.09.2023.godine, u 08,10 sati, u ulici Radnička, od strane lica F.E. (1979.) iz Zavidovića, izvršeno je krivično djelo “Teška Krađa” iz prostora firme “IP Krivaja” doo Zavidovići u stečaju. Tom prilikom je otuđena određena količine elektro kablova i bakra. Osumnjičeni je lišen slobode te je zavedena kriminalistička obrada, uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Dana 07.09.2023.godine, u 07,10 sati, u prostoru firme “IP Krivaja” doo Zavidovići u stečaju”, pogon Energetika, od strane lica F.E. (1979) iz Zavidovića izvršeno je krivično djelo “Teška krađa”. Tom prilikom isti je otuđio određenu količinu elektro kablova i bakra te je na licu mjesta zatečen od strane uposlenika zaštitarske agencije. Osumnjičeni je lišen slobode te je zavedena kriminalistička obrada, uz upoznavanje dežurnog tužioca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79