Novi detalji o Splićanki koju je Matej zvao: ‘Njezin brat nije htio ići jer su nedavno izgubili prijatelja’

“Odijeva se u brendiranu odjeću i to je uvijek ističe. Često putuje i s prijateljima odlazi na ekskluzivna mjesta gdje idu samo bogataši. Voli život na visokoj nozi i može si ga priuštiti”. Ovako beogradski tabloid “Kurir” opisuje misterioznu Splićanku koju je nestali Matej Periš posljednju nazvao prije misterioznog nestanka koji je još uvijek obavijen velom tajni.

Za 27-godišnjim Splićaninom već se 16. dan traga u Beogradu, a kao i prethodnih dana, u medije cure informacije o svim ljudima i događajima koji su prethodili nestanku mladića.

Otac nestalog Mateja Periša o djevojci koju je zvao kobne noći: “Sreo sam je u Beogradu”

Kao što se ranije doznalo, Matej je tu večer nazvao Splićanku, inače sestru njegova prijatelja, koja često boravi u Beogradu i poznaje noćni život metropole kako bi se njihova društva sastala i zajedno zabavljala. Kurir u subotu piše kako je od izvora iz grada podno Marjana doznao da je dotična djevojka vlasnica tvrtke za najam brodova u Splitu te da je blokirala sve hrvatske novinare koji su pokušali s njom stupiti u kontakt. Čak je, tvrdi izvor, obrisala sve profile na društvenim mrežama.

‘Navodno se kaje’

“Njezin brat nije htio ići na doček Nove godine jer je smatrao da je prerano za trošenje i zato što su nedavno izgubili prijatelja. Ali Matej je sigurno stupio u kontakt sa Splićankom. Navodno su se čuli nekoliko puta te noći kada je nestao. Međutim, vrlo kontradiktorna u svojim izjavama, jer je izjavila da zbog glazbe u klubu nije razumjela što joj govori. S druge strane, rekla je da je vidjela samo propušteni poziv od Mateja”, rekao je za Kurir.

Kada je čula da se njezino ime spominje u sklopu istrage, tvrdi sugovornik, objavila je crnu profilnu fotografiju na Facebooku

Foto: Facebook Screenshot

“Prije nekoliko dana objavila je fotografiju i navodno se kaje. Sve je to čudno i na neki način sumnjivo, njezina izjava koju je dala policiji i sve ostalo. Navela je i da je Matej koristio opijate, jer je želio puno raditi kao skiper kako bi postigao željeni cilj”, govori pa zaključuje:

“Nije još poznato zašto se nije odmah javila policiji i rekla da je s njim u kontaktu, nego je čekala da se izvadi listing i napravi cijela analiza Matejevog telefona.”
Srela se s Nenadom Perišem

Nenad Periš, otac nestalog Mateja, otkrio je za Jutarnji list sadržaj razgovora s djevojkom za koju se pretpostavljalo da je zadnja osoba s kojom se Matej čuo prije nestanka.

Potraga traje duže od dvije sedmice: Drugovi otkrili Matejevom ocu zašto ga odmah nisu potražili

“Ona mi je rekla da ju je te večeri Matej pokušao stupiti s njom u kontakt, jer je vidjela da ima propušten poziv. Naime, ja sam nju sreo na ulici ispred sjedišta beogradske policije prije desetak dana. Bio je to slučajan susret i ona mi je tada kratko rekla da se ona i Matej nisu čuli, ali da je imala njegov propušten poziv. Ali, to je bilo prije 23 sata kada je on bio spojen na WiFi mrežu i kad je bila zabilježena njegova zadnja aktivnost na WhatsAppu”, rekao je otac piše Dnevno,hr

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79