Foto: Screenshot
Novina na sarajevskom aerodromu: Pogledajte novootvorenu gastro zonu za sve posjetioce i putnike

Novina na sarajevskom aerodromu: Pogledajte novootvorenu gastro zonu za sve posjetioce i putnike


Međunarodni aerodrom Sarajevo od danas je bogatiji za novu gastro zonu, smještenu na drugom spratu Terminala B, koja je dostupna svim putnicima i posjetiocima.

Zona obuhvata tri ugostiteljska objekta: Skybar caffe, a la carte restoran Toro Toro i samouslužni restoran Food Terminal.

Svi ovi objekti su smješteni prije pasoške kontrole, što omogućava i putnicima i ostalim posjetiocima da uživaju u bogatoj gastronomskoj ponudi.

Skybar caffe se izdvaja sa svojom ponudom preko 40 sorti vina i ekskluzivnom espresso kafom marke Maromas, uz mogućnost konzumacije duhanskih proizvoda.

Food Terminal, samouslužni restoran kapaciteta 160 sjedećih mjesta, nudi raznovrsnu ponudu domaće i internacionalne kuhinje, s dnevnom pripremom oko 1.000 glavnih jela. Restoran pruža i usluge cateringa te organizaciju promocija.

Toro Toro, a la carte restoran, nudi ekskluzivnu ponudu Meat and Fish koncepta, što ga čini jedinim restoranom s pet zvjezdica u Bosni i Hercegovini na Međunarodnom aerodromu Sarajevo.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija