Objavljen snimak: S punim kombijem migranata zabio se u policijsku blokadu kod Zagreba

Srbijanski državljanin koji je u kombiju krijumčario 33 migranta se, u noći na utorak, nakon bježanja od policijske potjere svom brzinom zaletio u policijsku blokadu postavljenu na naplatnim kućicama Lučko pri čemu je teško povrijeđen dok su putnici prošli bez povreda, izvijestila je u utorak poslijepodne zagrebačka policija.

Policajci koji pojačano rade na suzbijanju krijumčarenja ljudi u ponedjeljak su nekoliko minuta prije ponoći, na autocesti A1 kod odmorišta Janjče, počeli pratiti kombi vozilo marke Citroen Jumper zagrebačkih oznaka za kojeg su posumnjali da krijumčari migrante.

Policijski timovi u vozilima sa zvučnim i svjetlosnim znakovima pokušali su zaustaviti kombi vozilo, no vozač je naglo povećao brzinu i dao se u bijeg u smjeru Zagreba pri čemu je u nekoliko navrata pokušao izgurati policijsko vozilo s ceste.

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments