Objavljen uzrok smrti žene sa Pala

Obdukcijom je utvrđeno da je utapanje uzrok smrti Sanje Cerović /54/ sa Pala, čije je tijelo juče pronađeno u kanalu u Ulici Jovana Cvijića na Palama, izjavio je Srni specijalista sudske medicine Hamza Žujo, koji je izvršio obdukciju.

“U pitanju je klasično utapanje, bez tragova nasilja”, rekao je Žujo.

Tijelo Cerovićeve pronađeno je juče u kanalu prekoputa benzinske pumpe “Nešković”.

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo juče su, u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i sudskog vještaka, obavili uviđaj u Ulici Jovana Cvijića na Palama, gdje je tijelo pronađeno prenose Nezavisne.

Identifikacijom ženskog tijela koje je pronađeno na Palama utvrđeno je da je riječ o ženi iz ove opštine čiji su inicijali S.C. /54/.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopšteno je da su njeni pripadnici, u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i sudskog vještaka, obavili uviđaj u Ulici Jovana Cvijića na Palama, gdje je pronađeno tijelo žene.

Nakon što bude obavljena obdukcija biće utvrđen tačan uzrok smrti.

Tijelo je pronađeno sinoć prekoputa benzinske pumpe “Nešković”.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Sanji Cerović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments