Objavljeni detalji teške nesreće u kojoj je nastradao glumac Josip Zovko

Splitski glumac Josip Zovko (48) poginuo je jučer oko 15 sati na magistralnoj cesti M-6 Grude – Gorica, u mjestu Grudsko Vrilo, kada je, iz za sada neobjašnjivih razloga, svojim Alfa Romeom splitskih oznaka prešao u suprotnu traku u blagom zavoju.

U tom trenutku Zovko svojim vozilom udara u Mercedes imotskih registarskih oznaka, kojim upravlja M. G. iz hercegovačkog mjesta Gorica, a koje se normalno kreće svojom prometnom trakom u trenutku udara Zovkinog vozila u njegovo, javlja Slobodna Dalmacija.

Zovko je od siline udara poginuo na licu mjesta, a povrijeđeni M. G. je prebačen najprije u Dom zdravlja Grude, a potom i u SKB Mostar, gdje je hospitaliziran.

Tijelo pokojnog Zovka je odmah nakon nesreće prebačeno u mrtvačnicu Bijeli Brijeg u Mostaru, a sutra će se obaviti obdukcija, nakon koje će se doznati od kojih je povreda preminuo splitski glumac imotskih korijena.

Prema nalogu dežurnog istražitelja, oba vozila hrvatskih registarskih oznaka koja su sudjelovala u nesreći prebačena su u prostor PU Grude, gdje će se ovih dana obaviti vještačenje oba vozila.

Tek kada se obavi obdukcija, moći će se organizirati sprovod pokojnog Zovka.

Zovko je rodom iz Berinovca (općina Lokvičići) i uvijek je isticao da voli svoj imotski kraj. Odigrao je više od 50 uloga, pozoršnih i filmskih, u posljednje vrijeme je i režirao.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments