Od posljedica koronavirusa preminuo Admil Mulalić, bivši načelnik Velike Kladuše

Admil Mulalić, predsjedavajući Općinskog vijeća Općine Velika Kladuša i bivši načelnik Općine Velika Kladuša, preminuo je danas u 56. godini života od posljedica koronavirusa.

Zbog komplikacija sa plućima, Mulalić je u posljednje dvije sedmice bio hospitaliziran u „Kantonalnoj bolnici „dr. Irfan Ljubijankić“ u Bihaću.

Admil Mulalić, rođen je 09. jula 1965. godine u Crvarevcu, općina Velika Kladuša. Do aprila 1992. godine bio je aktivno vojno lice JNA. Član je predsjedništva DNZ-a BiH od njenog osnivanja, a bio je i aktuelni predsjednik stranke. U svojoj dugogodišnjij političkoj karijeri bio je vijećnik, kantonalni i federalni zastupnik i načelnik Općine velika Kladuša.

Na posljednjim Lokalnim izborima izabran je za vijećnika a odnedavno je bio i predsjedavajući Općinskog vijeća Velike Kladuše.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79