Oduzet mu BMW nakon divljanja ulicama Banjaluke i zbog duga 2300 KM za neplaćene kazne

Policija u Banjaluci oduzela je BMW od D.D. iz Prijedora, koji je divljao po gradu, prolazeći kroz raskrsnice na crveno svjetlo u pokušaju bijega od policije

Vozilo je zaustavljeno 29. juna na raskrsnici ulica Krajiških brigada i Trive Amelice.

Na vozilu su bile strane registarske oznake, a policija je primijetila automobil u Jevrejskoj ulici zbog naglog startovanja motora i stvaranja buke.

Vozač se oglušio o zvučnu i svjetlosnu signalizaciju policije te je nastavio vožnju prolazeći kroz crveno svjetlo.

Provjere su pokazale da D.D. nije vlasnik vozila, nema vozačku dozvolu i višestruki je povratnik u prekršajima, uz dug od 2.300 KM u registru novčanih kazni.

Vozilo je oduzeto, a vlasniku Đ.M. iz Banjaluke uručeni su prekršajni nalozi za ustupanje vozila osobi bez vozačke dozvole i druge prekršaje evidentirane radarskim sistemima.

Dodatne provjere otkrile su da je 13. maja 2024. godine vozilo koristio M.V. iz Banjaluke, koji je vozio brzinom od 179 km/h na dijelu puta gdje je ograničenje 70 km/h, počinivši prekršaj “Nasilnička vožnja”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79