Oglas za posao perača vozila izazvao raspravu: Plata 1.300 KM, ali uz neobičan uvjet

Jedan Dalmatinac je stavio oglas da traži odgovornu mušku osobu za rad u autopraonici. Opis posla je zaista bio originalan.

“Tražim normalnu i ozbiljnu mušku osobu koja želi raditi i usput nešto naučiti, za rad u autopraonici/tehničkoj službi u jednoj autokući u Kaštel Kambelovcu.

Nije komercijalna autopraonica i nema ubijanja od posla da se opere šta više. Ne tražim Youtubere, Tik-tokere, detailere, influensere…..obavezna vozačka dozvola B kategorija.

Uvjeti su plata 5.000 kuna (oko 1.300 KM) na račun i prijava od prvog dana (za početak), radno vrijeme od 08:30-16:30 svako druga subota slobodna, nedjeljom se ne radi, godišnji odmor (nakon 6 mjeseci), te svaki dan ručak (dostava restoran).

“Alergičan sam na: kašnjenje, lijenost, laži, neispunjavanje radnih obaveza”, navodi se u oglasu.

Ovo je u Facebook grupi izazvalo mnogo komentara – neki su smatrali da bi plata trebala iznositi više, a drugi da se radi o poslu koji je “mozak na pašu”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79