Oglasila se Severinina majka: “Marijana je došla niotkuda, sama se bacala”

Oglasila se Severinina majka: “Marijana je došla niotkuda, sama se bacala”


Severinu su danas u zagrebačkoj zračnoj luci Dr. Franjo Tuđman dočekali policajci koji su je došli privesti zbog svađe sa sestrom koja ju je prijavila. Ipak, odustali su od privođenja te će ju prijaviti redovnim putem

Detalji lišenja slobode Severine: Sukobila se sa sestrom, i Seve je povrijeđena

Severinu su danas u zagrebačkoj zračnoj luci Dr. Franjo Tuđman dočekali policajci koji su je došli privesti zbog svađe sa sestrom koja ju je prijavila. Naime, od splitskih kolega policija je dobila zahtjev za njezinim privođenjem za potrebe kriminalističkog istraživanja.

No, doznajemo od njezina odvjetnika Mate Matića, na kraju su ipak odustali od njezina privođenja u postaju u Maksimirskoj i prijava protiv nje ići će redovnim putem.

Severinu je prijavila njena sestra Marijana, navodno zato što se pjevačica okomila na nju pred njihovom majkom i to oko jedan sat poslije ponoći. Njih dvije su se navodno, prema prijavi, fizički obračunale, nakon čega je Severinina sestra otišla u bolnicu zbog lakših ozljeda.Oko svega se oglasila i majka Ana Vučković za Večernji.

– Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru! – kazala je.

Po drugoj verziji priče, piše Jutarnji, Severinina sestra Marijana, navodno je lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih ozlijeda. Marijana je tako navodno došla u stan u kojem žive Severinina majka i strina te tamo zatekla Severinu koju je napala i nanijela joj ozlijede. Kada je Severina otišla, kako tvrdi izvor blizak pjevačici, Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila.

Policija lišila slobode Severinu

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija